27 de juny 2007

10è Joc literari

Avui iniciem una nova etapa dels jocs literaris amb uns premis de periodicitat mensual. Aquest cop tinc l'alegria de poder oferir-vos com a regal dues nites d'allotjament per a dues persones a una casa rural de meu poble, Cornudella de Montsant, per gentilesa del Patronat Municipal de Turisme. A Cornnudella podreu gaudir del paisatge del Priorat, de la tranquil·litat i de diverses activitats a l'aire lliure. Podeu trobar més informació a http://www.cornudellaweb.com/ i a http://www.cornudella.altanet.org/ .
Per a optar al premi haureu de participar als jocs que us proposaré a partir d'avui i durant tot el mes de juliol. Per començar us facilitaré l'oportunitat d'una petita venjança, ja que molts habituals d'aquests jocs m'han comentat que els he fet trencar el cap amb els "anagrametes" dels nassos.
Aquest cop li dono la volta a a situació i us demano que sigueu vosaltres els que us inventeu un anagrama amb el nom d'un escriptor/a o amb el títol d'un llibre. Ja sabeu que un anagrama consisteix en canviar l'ordre de les lletres, sense que en sobri ni en falti cap, per tal que aparegui una altra paraula o frase.
Com sempre, cal que envieu les propostes a jesusimaite(arrova)gmail.com . Totes les respostes seran vàlides, tot i que es valorarà l'enginy i la relació entre l'anagrama creat i el nom o títol original. Si voleu, feu-me treballar i no em digueu, en principi, quina és la solució de l'anagrama.
Animeu-vos i participeu en aquest repte ja estiuenc.