02 d’agost 2007

Solucions i guanyadora jocs literaris juliol


Acabat el mes de juliol, ja puc desvetllar les solucions dels darrers jocs literaris:

10è joc literari: calia crear un anagrama, per la qual cosa totes són vàlides.
11è joc literari: la imatge-enigma corresponia al llibre La ciutat invisible, d’Emili Rosales. La imatge estava presa des de la cruïlla de la carretera a Les Cases d’Alcanar, i el nom de la ciutat ocult era Sant Carles de la Ràpita.
12è joc literari: l’enigma fragmentat en 8 blogs era COMENÇA AMB EL DESERT A LA FI D’UN MES DE JUNY I, AL FINAL,UN CRIM ACABA AMB PREMI, i es referia a l’inici del primer conte ia l final del darrer de Cròniques de la veritat oculta, de Pere Calders. Les imatges de pista es referien a la representació de l’obra Antaviana, de Dagoll-Dagom, una imatge d’una atzavara, o una il·lustració feta pel mateix Pere Calders en la seva etapa de dibuixant.
13è joc literari: els fragments seleccionats corresponen a la novel·la Incerta glòria, de Joan Sales, autor enterrat a Siurana.
14è joc literari: trobar les 4 diferències de la portada de Si et menges una llimona sense fer ganyotes, de Sergi Pàmies, era molt fàcil.

Després de fer el sorteig entre els participants dels jocs literaris d’aquest mes, Arena Petit ha resultat guanyadora de l’allotjament de dues nits per a dues persones en una casa rural de Cornudella de Montsant, ofert pel Patronat Municipal de Turisme. Moltes felicitats i espero que ho pugui gaudir del premi i d'excursions a Siurana.