05 de setembre 2007

20è joc literari amb nous premis



Ja hem arribat al 20è joc literari que donarà entrada al mes de setembre i a un nou curs. Atès que s’atansa el temps de la verema, és molt apropiat el premi d’aquest mes: dos lots de tres botelles de vi negre Abellars, Denominació d’Origen Priorat, del celler Noguerals, SCP, elaborat per un viticultor de Cornudella de Montsant. El vi prové d’una finca situada a la Morera de Montsant, a les partides anomenades Mas de l'Abella i Santes Gates, una de les zones mes bones per al conreu de la vinya, a 400 metres d'alçada, sòl de llicorella ( pissarra ) i argilo-calcari. Els ceps d’aquesta vinya son de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Sirah.

Ja sé que teniu ganes de tastar-lo, però abans haureu de participar als jocs d’aquest mes de setembre. Per començar un proposo un joc senzill i difícil alhora, on haureu de practicar la creativitat. Es tracta d’inventar-vos el títol d’un llibre que no existeixi i el nom de l’autor/a, també creat per vosaltres. Només una condició: el títol haurà d’incloure la paraula raïm.
Com sempre, per a participar al sorteig del premi cal enviar les respostes amb un correu electrònic a jesusimaite(arrova)gmail.com amb el nom i la població per als nouvinguts. Després faré públiques les vostres propostes, per a veure quina us agrada més, per això, si voleu mantenir l’anonimat, m’ho haureu d’indicar al correu.
Aniemu-vos, totes les propostes són vàlides.