21 de febrer 2008

Felicitats petites (32): parèntesi

Anem sempre atrafegats amunt i avall, fent tard, i si mirem el rellotge, encara fem més tard. El món sembla que no pari de girar i sovint sentim la vanitat de creure que la nostra presència és imprescindible. Però tot això és fals.

Per sort, existeixen petits oasis on tot aquest món irreal que ens aclapara no hi té entrada. Un d'aquests llocs màgics, que ens proporciona la Felicitat petita d'aturar el temps, és la barberia.

Quan hi entres, has d'esperar-te un moment, però aquest intant no és tens com a la visita del metge, ni emprenyat com a la cua d'un lloc oficial. Aquí pots fullejar sense pressa les darreres declaracions abans o després d'un partit, i fer un cop d'ull a determinades pàgines plenes de fotos de l'Interviu.

Sovint s'estableix una amable tertúlia que normalment gira al voltant del futbol o de la política municipal, però sense discussions ni mal rotllo, mentre et passen les mans pel cabell i se te'n van els mals de cap.

Qui sap, potser algú hauria de tenir la idea de convertir l'ONU en una gran barberia, i el món giraria millor.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No és bo, és boníssim. Quanta raó te'ns

Lucia Luna ha dit...

quin pensament mes encantador...
Pentonets i molt bon dia.

MeiAlbiol ha dit...

He sentit a parlar sobre aquest moment. Sé que no és equiparable a la perruqueria, allí es respiren uns altres aires, segueix sent un micropoble.

Seria interessant veure l'ONU d'aquesta forma. Polítics a les mans dels barbers, qui serien els barbers?

Roser Caño Valls ha dit...

Per cert, a la perruqueria per a dones, hi ha revistes del cor per posar-se al dia dels afers dels famosos. I és cert que és una felicitat però no pas petita.

Ricard Garcia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ricard Garcia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ricard Garcia ha dit...

Es veu que aquells a qui aquest espai de les barberies i les perruqueries ens permet sostreure'ns una estona del món i ens proporciona "felicitats petites", som legió. Et proposo que llegeixis el que escrivia, fa nomes tres setmanes, el josepmanel a:
http://cat.bloctum.com/josepmanel/2008/
01/30/laprenenta-de-perruqueria/