23 de març 2008

Presentació de El vertigen del trapezista a Cornudella de Montsant

A mesura que vaig participant en actes públics el meu nerviosisme va minvant, però al meu poble aquesta norma no és compleix, i menys encara ahir, quan l'emoció m'impregnava més que mai en dedicar el llibre als meus pares i, de forma especial, al meu sogre que ens va deixar fa tot just una setmana. Vaig estar molt ben acompanyat, però això no va fer altra cosa que incrementar la meva emoció que amb prou feines vaig poder reprimir.

L'acte el va presentar l'alcalde de Cornudella, Josep Maria Castan, que va parlar de com els contes d'aquest llibre es lliguen amb els records i la història del poble. Judit Juncosa, filla també de Cornudella i en representació de l'editorial, va parlar dels lligams que m'uneixen amb Cossetània des del principi, a qui agraeixo públicament l'exquisit tracte que m'estan donant.

Després del meu intent de reprimir les emocions, va venir la lectura de contes. En primer lloc, l'autèntic trapezista, l'escriptor Òscar Palazon, va llegir el conte que dóna nom al recull i que ell mateix em va cedir, ja que és el nom del seu blog. La meva amiga de tants anys, Judit Marsal, i el meu germà Gustavo també van llegir un parell de contes elegits per ells mateixos.

Després, Jesús Fusté, acompanyat a la guitarra per Toni Just, va interpretar dues cançons del seu repertori, del primer disc Vine amb mi, i de l'espectacle Lletres d'aigua, que properament també es podrà escoltar en disc. El públic va respondre amb un gran aplaudiment.

En definitiva, una tarda plena d'emocions, acompanyant del meu poble, de familiars, d'amics vells i d'amics nous: es pot demanar alguna cosa més? Gràcies a tothom.

Podeu veure més imatges a la meva galeria de fotos, gràcies al fotògraf oficial de tots els actes que faig al poble: l'amic Toni Lluch.




Amb l'alcalde, Josep M. Castan, i Judit Juncosa, de Cossetània Edicions.

Amb Òscar Palazon, escriptor i autèntic trapezista.


Amb l'amiga Judit Marsal.

Amb mon germà Gustavo.

Jesús Fusté acompanyat per Toni Just a la guitarra.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Ara que ja t'han pasat el nervis del acte, suposo que ho estaras gaudint plenament.

Joana ha dit...

Ohhhh! Quina il.lusió deu fer aqueste presentacions! Felicitats! I ja saps si vens a girona , a la 22, AVISA!:)

Anònim ha dit...

Moltes felicitats !!!
Ramon Pàmies - Cornudella Notícies