05 de juny 2008

Felicitats petites (47)

No fa gaire temps que han acabat les obres de la variant de Falset de la carretera N-420. Amb aquesta millora de la infraestructura viària, per a anar de Tortosa a Cornudella de Montsant (trajecte que faig sovint), després de travessar el Baix Ebre, Ribera d'Ebre i Priorat, no em caldrà passar pel mig de cap poble. Això sembla un avantatge i podrè estalviar-me uns valuosos (valuosos?) parell de minuts.
Malgrat tot, de tant en tant no podrem resistir la temptació d'agafar el desviament, entrar de nou al poble, fer memòria dels seus carrers, i aturar-nos a comprar nous, per exemple, que tant li agraden a la meva dona. Aquesta manera de perdre (perdre?) el temps també es pot convertir en una Felicitat petita.
.

3 comentaris:

Cèlia ha dit...

Jo treballo a un poblet que passa la carretera pel bell mig. Només desitgem que es faci alguna desviació per poder moure'ns amb llibertat, poder anar d'un lloc a l'altre sense por. Els nens/es no poden jugar fora el carrer perquè és molt perillós (passen molts camions i cotxes "voladors"), però no hi ha diners a les altes instàncies per fer res. La nostra petita felicitat seria que entrés al poble qui en vol gaudir i seria benvingut, qui vol córrer que passi per fora!

Anònim ha dit...

Fa més de 25 anys que vaig de Mont-roig a Reus, abans en bus a estudiar i desprès en cotxe a treballar i els he vist de tots els colors, ara per treballar agraeixo les noves condicions de la carretera (ample i circumval·lacions als pobles) enyoro dels temps d'estudiant el recorregut per entrar a Montbrió i Riudoms tot just passaven dos vehicles alhora i calia esperar a una punta del carrer a que un cedís el pas a l'altre i aquell bus ple de gom a gom de jovent.

Striper ha dit...

les obres un martiri ,un cop acabades una delicia pero també comportan perdues com las que dius.