10 de desembre 2008

86è joc literari


Gairebé des del principi, un dels jocs literaris de cada mes és de tipus creatiu, i avui li arriba el torn al del desembre. Per això us demano que em feu arribar un text entre 100 i 200 paraules inspirat en la imatge. Si voleu aprofitar per escriure'l de temàtica nadalenca, no m'hi oposo, però no és imprescindible, ni tan sols aconsellable, perquè ja en quedarem prou embafats els propers dies. Ho deixo al vostre gust.
Com sempre, heu d'enviar els textos a jesusimaite@gmail.com , juntament amb el nom i població. Al col·lectiu blocaire us proposo que també poseu el text al vostre blog, i demano especialment als professors i professores de català i literatura que difonguin aquesta iniciativa entre l'alumnat.




Tots els textos ontindran punts per al sorteig dels premis d'aquest mes: una subscripció durant un any a la revista L'Avenç i un dibuix realitzat per l'Àlex S. Roca del blog El tentacle.

Per a tots els jocs del mes, el termini per a participar és el 6 de gener de 2009.

Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

2 comentaris:

Cèlia ha dit...

A l'escola, ara és una mica difícil, ja ho hem rebut però a final de trimestre..., de tota manera, ens encantarà participar durant el segon o tercer, depenent de la tipologia de textos que treballem. Podríem haver-te fet una entrevista però li hem fet al sr. Miquel, el truller del poble i responsable de l'oli tan bo que es fa!
Gràcies per fer-nos participar!

Striper ha dit...

Ho intentare ara aviat tindre vacances.