07 de maig 2009

Bibliotequeta


Iniciar una biblioteca. Quin moment més màgic del qual sóc testimoni!

Encetar un mapa de camins, reinventar sabors de paraules, somiar, descobrir, sentir...
.
Moltes gràcies per tots els regals que estem rebent, materials i immaterials, especialments els llibres, alguns dels quals han arribat de la mà de blocaires amics.

11 comentaris:

Striper ha dit...

Si que es bonic engegar un projecte , un futur com el que teniu entre mans. endevant i moltes felicitats.

Rita ha dit...

Suposo que en seran tants de moments màgics... Tantes coses a encetar... Gaudiu-ne molt de tot això... Fa envegeta (sana, eh!) i tot! :-)

Kudifamily ha dit...

Jeje... comenceu aviat, eh????
Nosaltres també ho vam fer, i ara la Clàudia (i aviat en Lluc també) té tot un racó seu, ple de llibres, que sap que ha de tractar bé i estimar, perque li faran pasasr molt bones estones.
A part de la seva bibliotequeta, en té una de "mini" al lavabo (sí sí, ella quan s'asseu a l'orinal a fer alguna cosa més que pipì necessita un llibre...) i cada setmana o dues visitem la Biblioteca de la ciutat per emportar-nos més llibres encara.

Llegir els farà lliures, i feliços.

No em canso de felicitar-te... serà que estic toveta per la proximitat del naixement d'en Lluc?
Petons!!!

Salvador Macip ha dit...

I espera't, que això tot just acaba de començar! A casa meva la bibliotequeta ja amenaça amb superar la biblioteca regular...

Maria Josep Clua ha dit...

Enhorabona! La bebeteca us farà passar moment preciosos, amb històries màgiques i grans descobriments.

Gabriel ha dit...

Si pogués fer una aportació aquesta bibliotequeta hi posaria el llibre "On és el sol, cucafera?". És una narració que m'encanta i no només perquè ho va escriure una companya de l'Associació, sinó perquè hi ha els elements típics de la literatura infantil...una bruixa, uns monstres, una nena...
L'autora és la Cinta Arasa, natural de Tortosa. Diu que es va inspirar en les tradicions i les llegendes del bestiari popular tortosí.
On és el sol, cucafera?
Cinta Arasa
Aeditors/ El riu de lletres, 2008
Un dia que tenia les meves nebodes a casa els hi vaig llegir aquest conte abans d'anar a dormir i els hi va agradar molt.
Crec que ara en llegiràs molts de contes per anar a dormir!! Enhorabona i sort amb el futur que teniu entremans! Com diu l'Striper és un bonic projecte.
Una salutació!

Carbassona ha dit...

La veritat és que ho trobo una idea genial!!!!!!!! Jo cada vegada que puc li compro un conte o altre, m'encanta llegir i pel que veig que m'imita amb tot, sempre vol contes. Espero que sigui una gran lectora.
I Moltes felicitats per la recent paternitat!!!!!!!!!!!

bajoqueta ha dit...

"Bibliotequeta" quin nom més bonic!

Què bé que quan podrà començar a mirar contes ne tindrà un munt!

jomateixa ha dit...

Jo aquest any he començat a guardar en caixes els contes de més petitó per als meus futurs nevodets, per què ja no hi cabíem.

Brian ha dit...

És mol bonic. Si ja es xulo comprar llibres per un mateix, imagina't comprant-los pel xiquet ... natros hem passat els ultims 5 anys pensant primer en el biblotequeta que en els nostres llibres.

Biblioaprenent ha dit...

He afegit Bibliotequeta a Bibliodiccionari VII.