11 de novembre 2009

Apadrinament d'un Club de Lectura




El passat 9 de novembre vam presentar Una sortida digna a la Biblioteca José Escudé Albesa de Santa Bàrbara. La presentació anà a càrrec d'Alfred Bosch. Segurament pel lloc que ocupa de regidor de Cultura, va posar especial èmfasi en dos contes que li havien cridat l'atenció, "L'assassí del martell" i "Interès nacional", on ironitzo sobre el món de la política.

L'acte va ser organitzat i coordinat per Daniel Gil, que dinamitzarà el recent nascut Club de Lectura de Santa Bàrbara. A mi m'ha tocat ser-ne el padrí, cosa que em fa il·lusió perquè encara no tenia cap fillol/a. Aquest Club iniciarà les seves activitats amb el comentari de El vertigen del trapezista, i aquest dilluns es van repartir els exemplars que ha deixat en préstec el CePSE, la Central de Préstecs i Serveis Especials de la Generalitat de Catalunya, i que dóna servei a tots els Clubs de lectura d’arreu de Catalunya, ja que El vertigen del trapezista es troba a la relació de llibres disponibles.
Com podeu veure a la foto, els llibres van arribar ben empaquedates dins d'una caixa. A fora hi posava "FRÀGIL".

Ja tinc ganes que arribi el 14 de desembre, per comentar el llibre amb els membres del Club de Lectura, i quan arriba el temps, de portar-los la mona, com a bon padrí.

Més informació sobre l'acte a Bauen Blog.
Altres participacions a Clubs de lectura amb El vertigen del trapezista.

2 comentaris:

Striper ha dit...

Eh i una mona ben grossa!!!

Deric ha dit...

s'ha de portar mona??? ostres, menys mal que ho dius perquè aviat em tocarà a mi