01 d’abril 2010

Tens un racó dalt del món: Programa 2 amb Emigdi Subirats


Ja està gravat i emès el segon programa de Tens un racó dalt del món, que els propers dies Canal 21 repetirà diverses vegades.
A més de les seccions del joc literari i les Desdefinicions, el programa s'ha centrat en la conversa amb Emigdi Subirats, escriptor, blocaire, conductor del programa Lletres ebrenques a Antena Caro, col·laborador compulsiu en nombroses activitats literàries i gran coneixedor de la literatura ebrenca en especial. Sobretot hem parlat també de la novel·la Dies d'anhels, escrit a quatre mans amb Rafel Duran.
Si voleu aconseguir un exemplar de Dies d'anhels, se'n sortejarà un entre les respostes encertades a l'anagrama que coincideix amb el que també he proposat aquest dimecres al blog, i que haureu d'enviar mitjançant SMS a TVON RACO resposta al 27011. El termini per a rebre respostes acaba el 6 d'abril (no confondre amb els Jocs literaris habituals d'aquest blog, que segueixen una dinàmica diferent).
Una altra forma de participar amb el programa és gravar la lectura d'entre un i dos minuts, com a màxim, del vostre llibre preferit. Abans heu de posar-vos en contacte a info@teveon.tv per concertar data i hora de gravació als estudis de Canal 21.
Finalment, podeu seguir les notícies del programa al blog específic o fer-vos admiradors de la seva pàgina al facebook, que ja té més de 270 seguidors.

1 comentari:

Josep M. Sansalvador ha dit...

Felicitats a tots dos, cracs !
Insisteixo : no sé pas com ho feu per trobar temps per poder desplegar tanta activitat.