29 de novembre 2010

Enterra'm a Pequín al Club de Lectura

Divendres passat ens vam tornar a reunir el Club de Lectura de Tortosa, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, per a comentar el llibre Enterra'm a Pequín, juntament amb la seva autora, Mercè Cuartiella.
Xavier Aragó, director teatral i membre del Club, fa mesos em va proposar comentar una obra de teatre, i vaig pensar que seria una bona opció parlar precisament d'Enterra'm a Pequín, ja que fou l'obra guanyadora de la primera edició del Premi de Teatre Carlota de Mena, convocat per l’Institut Municipal d’Activitats Culturals i Turístiques de l’Ajuntament de Tortosa.

L'obra va suscitar un interessant debat, sobretot per l'especial relació dels dos protagonistes, un vell i sense il·lusió per a viure, i l'altre mort quan era adolescent i ple de vitalitat.
Agraeixo l'esforç a l'autora per venir des de Figueres, així com la col·laboració d'Antena Cultural Tortosa URV i de l'Hotel Berenguer IV, que allotja gratuïtament els autors/es que volen quedar-se a dormir a Tortosa, col·laboració que els sorprèn agradablement.

2 comentaris:

Pakiba ha dit...

El club de lectura es genial a par de llegi me encantan las reunións.

Anònim ha dit...

Us agraeixo molt que m'hagueu convidat a comentar l'Enterra'm a Pequín i haver pogut xerrar una estona amb uns lectors tan actius i participatius com vosaltres!


Mercè Cuartiella