24 de novembre 2010

Manuel Pérez Bonfill a Tens un racó dalt del món


Aquest dimecres 24 de novembre, a les 21.00, conversaré amb Manuel Pérez Bonfill al programa de Tens un racó dalt del món.

Humil, no voldrà fer gaire esment als homenatges que ha merescut recentment, ni a la Creu de Sant Jordi concedida enguany; però sí aprofundirà en el record de les classes de teatre que va impartir a l'institut de Tortosa. Mai s'ho és del tot, exprofessor. la prova és que fa poc em va demanar que passés per casa seva, que em recomanaria un recull de contes.
Possiblement els contes siguin el seu gènere preferit, i durant el programa comentarem la seva darrera obra, Abusos del ritual, i podrem escoltar la Pili Ibáñez llegint-ne un fragment.

El programa es pot veure dimecres a les 21.00 pel Canal 21 o en properes repeticions durant la setmana. També es pot veure per Internet a la mateixa hora a la secció Directe i, més tard, a la secció de Programes de la web de TEVEON.

3 comentaris:

Pere Perellon ha dit...

Que vagi bé, Jesus. I salutacions al Manel Bonfill. Una bona entrevista.

emigdi ha dit...

el nostre professor de sempre... No em perdria el programa ni per la final de la Champions!!!! (òstres, l'he dit grossa ara). Però és que tens el Messi de la literatura ebrenca!!!!

Guspira ha dit...

Que vagi molt bé!