20 de novembre 2010

Més enllà de la màscara, de varis autors

Al llibre Més enllà de la màscara, Cossetània recull els relats guanyadors al Concurs de Contes Eròtics Carnaval de Vilanova i la Geltrú (2006-2008), i en aquest sentit la portada és prou seductora.

Alfred Sala guanya el premi l'any 2006 amb el relat "El menovell de sor Alba", on a la vellesa, un capella ens confessa les seves aventures eròtiques amb sor Alba, una monja amb un menovell molt especial, juganer i trempat. Aquesta mena de confessió (exempta de penediment) ens farà fins i tot agafar enveja, per la vitalitat, continuïtat i fogositat de la relació.



L'any 2007, Hèctor Alonso s'emporta el premi amb "La platja". Aquesta territori frontera entre l'aigua, el sol, la sal i la carn, desperta fàcilment els nostres sentits, fins i tot si ets una noia conservadora que no acostuma a despentinar-se gaire sexualment parlant. Però aquest cop, sorpresa en una platja nudista, se li desperten instints que no sospitava, instints que causaran danys a la seva carrera, cosa que, un cop alliberats els instints, ja no li importa.

Jordi Ferré, amb "L'obsessió", guanya l'any 2008. Aquí, al més pur estil de les confessions que li feien al jutge Crònides a Calaveres atònites, de Jesús Moncada, una dona explica al jutge, amb tota classe de detalls (que potser no vénen al cas però, però que ens ve de gust escoltar als xafarders de mena), la seva obsessió per cercar els orgasmes vaginals, la seva passió per certes fruites, i tota una sèrie d'aventures cubanes per a les quals necessita el seu ajut.

1 comentari:

Pakiba ha dit...

Con sempre molt interesant la teva entrada.

Una abraçada.