11 de novembre 2010

Riu de lletres

Si el riu és una sopa de lletres, a qui o a què representa la barca?

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Si les lletres pertanyen al ram de l'economia, la barca, és la d'una persona amb hipoteca, que ha d'anar pagant-les, malgrat les tempestes, sense embarrancar.

Salut!

Jaume (avui no tinc el dia poètic)

sànset i utnoa ha dit...

A qui pot representar la barca? espero que a l'escriptor i no a algun empleat de la SGAE...

*Sànset*

Joan Vigó ha dit...

La barca és la del poeta que, a la recerca neuròtica del darrer mot d'un decasíl·lab especialment complex, es submergeix decidit, desconeixent que mai no tornarà a la superfície, ofegat de paraules, deixant inconclús el poema que serà el millor dels epitafis.

Carme Rosanas ha dit...

Un llibre!

Un dels molts llibres que suren per damunt del mar o riu de lletres i prenen forma i realitat

montse ha dit...

La barca és el poema que viatja per fer-se conèixer.

Jesús Párraga ha dit...

La qüestió és: "¿quién maneja la barca, quiéeeen?

jomateixa ha dit...

la varca és el pescador (escriptor) que va pescant lletres per fer un bon dinar(llibre).

Isabel ha dit...

La barca representa el sabor que nos lleva al deleite de la sopa, así como las letras, al deleite de lo escrito...según la sopa... según lo escrito...

Isabel Barriel ha dit...

La barca es el arca que salva palabras con entidad. (En la sopa de letras se mezclan fonemas y signos y voces para despistar)

jacserr_educsoc ha dit...

El diàleg és la barca, que navega en rius de lletres, pujant i baixant les onades de paraules que el condueixen d'un port a un altre. Siguem mariners intrèpids. Confiem en la força de la Paraula escrita. Construïm barques sempre!!

Beatriu Mar ha dit...

Un riu sense acabar d'explorar. Un vaixell que solcarà a l'ample i al llarg del recorregut, per anar a morir a la mar, per trobar el rem que es van dur les aigües en una nit de tempesta.
Totes les cartes, tots els llibres, totes les coses dites i fins i tot totes les refugiades en el pensament ... omplen aquest mar regirat de vegades i en calma altres.