04 de novembre 2010

Un nou repte, una nova bèstia indomable

En homenatge als Castellers de Vilafranca, que el passat 1 de novembre van descarregar per primer cop la torre de vuit, castell conegut com la bèstia indomable, jo els proposo un nou repte, el 3 d'11, que seria més o menys com el d'aquesta foto trucada.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

I tots son importants, des de la pinya fins al enxaneta... mirant-los ens adonem que quan tothom va cap a un objectiu comú res és impossible.

El porquet ha dit...

Si segueixen així aviat s'ho plantejaran!

Efrem ha dit...

hahaha tan de bo un dia puguem veurem una cosa així!

Pilar ha dit...

Encara han de descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles...Qui sap el que faran abans de posar-ne un nou pis? crec que tenen en ment el pilar de 9...Ho anirem veient.

Jansy ha dit...

Bé, de moment estem a anys llum de veure aquest castell.

Però et volia dir un apunt: un castell "net" és un castell que es fa sense pinya. Els castells "nets" quasi sempre es veuen només als assajos. El problema ve a que normalment, el 2 de 8 es fa amb folre (2 de 8 amb folre) i a vegades (com per Tots Sants) es fa sense folre, és a dir, un 2 de 8 (a seques). Per això hi ha molta gent que li diu "net", però no ho és de "net". És un 2 de 8. Això també passa amb el 4 de 9 amb folre i el 4 de 9.

Per molt que la premsa, incús la majoria de castellers, ho digui incorrectament, crec que tothom ho hauria d'anomenar pel seu nom.

Salut!

Wiki ha dit...

3d11... Que estamos locos o que?

Alyebard ha dit...

Només un 3 d'11?, un 4 de 12 amb folre i manilles, com a mínim!