05 de març 2011

2a Jornada de bookcrossing massiu a Tortosa

Avui és el dia, avui allibrerarem més de 100 llibres al llarg de tot el dia durant la 2a Jornada de bookcrossing massiu a Tortosa. Us demano que m'informeu si en trobeu algun, i també us convido a alliberar-ne per tal d'omplir els carrers de Tortosa. Els podeu deixar en bancs, a l'ampill de finestres, a cabines de telèfons... No es tracta d'amagar-los, sinó de deixar-los a la vista, en algun lloc on no puguin prendre mal, pobrets.
Gràcies a la Biblioteca Marcel·lí Domingo per la col·laboració, a les editorials que han cedit els seus llibres i a les persones que m'ajudaran a alliberar-los.

5 comentaris:

Setes ha dit...

Hola Jesus
hem localitzat un dels llibres, "Ciutat del vers" prop de l'estació, davant la perruqueria la Pinta.

Explicaré com l'hem trobat al meu blog, i tenim intenció d'alliberar-lo a Castelló durant les festes de la Magdalena.

bajoqueta ha dit...

Ei jo n'he trobat un! Ha sigut a la baixada del pont entrant a Tortosa, allí a l'aparador de la botiga que se diu CHICA crec.

Ha sigut molt emocionant!! No esperava trobar-ne cap a més anavem en cotxe i li he fet fer una maniobra una mica rara a Bajoqueto per poder agafar-lo jajajaja.

He alliberat "Amantea" de David Cantero al carrer Cervantes, però quan hem tornat a buscar el cotxe algú l'havia agafat ja.

Carme Rosanas ha dit...

Que divertit!

Brian ha dit...

Sembla que alguns altres s'apunten a la festa ...

http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-12647600

Anònim ha dit...

Hola! jo en vaig trobar un al col·legi de la consolació. Em va fer il·lució, vas ser 5 segons despres de sortir de casa.