30 de març 2011

Esperant el 200è joc literari


Des del passat estiu vaig decidir proposar sempre quatre jocs per mes, per tant, aquesta setmana toca descansar i esperar amb més ganes el proper joc, el 200è joc literari!

Ja han passat més de dos anys d'aquell 100è joc literari, amb el qual vaig batre de forma aplastant el rècord de participacions i visiten en aquest blog. Alguns i algunes esperàveu aquest moment per repetir l'experiència, però haureu d'esperar a més endavant, ja que el calendari ha fet coincidir aquest joc amb la promoció del meu llibre i no tindré temps d'atendre l'allau de correus que vaig gaudir fa 100 jocs.

De totes maneres, la setmana vinent, el 6 d'abril, he preparat un joc especial per celebrar l'efemèride, on demanaré la màxima participació i per al qual agrairé també que en feu difusió, ja que per a mi serà una data ben especial, tot just dos dies abans que el blog compleixi quatre anys.

Us espero, doncs, el 6 d'abril, amb ganes de participar.

De moment, encara teniu fins al dia 5 d'abril per a participar als jocs literaris del mes de març i aconseguir punts per al sorteig del premi del mes: un lot de sis llibres i dos CDs.





5 comentaris:

McAbeu ha dit...

Ja hi pots comptar tant amb la participació com amb la difusió.
Una cosa així s'ha de celebrar com cal!

Filadora ha dit...

Que bo, que bo! Felixitats!

Assumpta ha dit...

Ja fa més de dos anys? Mare meva!! Em vaig divertir moltíssim amb el Joc Cent!! :-))

llum ha dit...

Jo no hi era pel cent o sigui que m'hauré d'esperar per al dos-cents.

Bona feina Jesús Tibau!!!!!!!!

rits ha dit...

darrerament no hi participo gaire, a veure si em poso les piles, perquè és un número per celebrar!!!!!