04 d’abril 2011

Cita per al 2015

Fins fa poc tenia una nota a l'agenda de l'any 2029 (data prevista inicialment per a la meva jubilació). He ajornat aquesta cita per motius coneguts, ja que trobar-me-la en complir els 65 m'hauria fet molta ràbia. Però ara tinc una altra cita més propera a la qual també us convido: una trobada blocaire al gener de 2015, si quedà algú per aquí. Ja s'ha creat un blog per a l'ocasió. Optimistes? Vidents? Somiadors?

3 comentaris:

El porquet ha dit...

Ja la tinc present.

De moment m'ho agafo com un petit joc, però, a mesura que passi el temps, si continuem donant guerra per aquí la cosa agafarà una volada impressionant!

Antoni Casals i Pascual ha dit...

Tot i que no sóc massa partidari de planificar a llarg termini, em sembla una iniciativa genial i per tant me l'apunto. Tot i que no estarà de més que, de tant en tant, ens ho anem recordant.

Carme Rosanas ha dit...

Gràcies per la teva difusió, Jesús!

No deixarem de recordar-ho... ja ens anirem empescant maneres. De moment tenim un post dedicat a cadascuna de les persones que ens ha dit que li agradaria ser-hi i així el blog es va actualitzant. Quan acabem amb això haurem de pensar alguna altra cosa