15 d’abril 2011

Més Fira Literària Joan Cid i Mulet


Demà continua la V Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús, amb la seva traca final. Podeu veure el programa sencer en aquest enllaç.

A grans trets, els actes de demà són:

.

10.15 Inauguració del club de fans de Muniatto.

10.30 Cafè tertúlia al voltant de la creació de la col·lecció Paraula ebrenca de March Editor.

12.00 Taller d'il·lustració d'Ester Besolí.

12.00 Entrega de premis de les activitats del Punt Jove.

12.10 Presentació de la plataforma digital de la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

14.00 Trobada d'autors/es dels Països Catalans. Dinar literari.

16.30 Contacontes infantil a càrrec d'Irene López.

17.00 Lexctura de textos "Llegim l'Ebre" a càrrec de David Martí, Manel Ollé, Xulio Ricardo Trigo, Coia Valls i Jesús M. Tibau.

18.00 Actuació de la cantautora Montse Castellà i el seu espectacle Gèminis.

.

Com a promotor de la Trobada d'autors/es dels Països Catalans, us explico breument la meva intenció a l'hora de programar aquest acte i de convidar escriptors/es d'arreu.

Els darrers anys he participat en varietat i quantitat de fires, trobades, jornades, etc., on es programen xerrades, taules rodones, conferències, debats... Aquestes activitats són molt interessants i necessàries, però gairebé sempre m’emporto com a millor tresor d’aquestes jornades el contacte directe cara a cara amb altres escriptores, editors, llibreteres, lectors... les tertúlies improvisades a peu de carrer, l’intercanvi de targetes, il.lusions i neguits, la llavor plantada de futures col·laboracions.Per això, avui no he volgut organitzar cap acte en concret, i pretenc que la Trobada només sigui l’excusa per coincidir en un espai i temps real, (no virtual com ja acostuma a passar), conèixer-nos més i, per tant, estimar-nos.

Gràcies a l'EMD de Jesús i a Antena Cultural de la URV per fer-ho possible, especialment a Dolors Queralt i a Núria Gil.