29 de desembre 2011

Laboratori de lletres

Diverses vegades s'han adreçat a mi autors novells per a saber on i com poden aprendre a ser escriptors. Pobre de mi, autodidacta que ha begut molt dels centenars llibres que ha llegit, i que prou feina tinc amb el meu intent de viure del "cuento", no els sé donar una solució gaire clara, a banda del típic escriure, escriure i escriure.
Però sí que hi ha molts llocs on poden aprendre algunes nocions d'aquest vell ofici d'inventar històries. Per exemple, fa poc he conegut el Laboratori de lletres, que es ppresenta a la seva web de la següent forma:

És un espai social creatiu on la literatura és l’essència per desenvolupar la creativitat, potenciar les emocions i enriquir el nostre intel·lecte. El plaer plural per aprendre, conèixer gent amb les mateixes inquietuds, compartir les idees, intercanviar opinions, créixer emocionalment; és el propòsit de Laboratori de Lletres.

Quan les societats passen per moments difícils la cultura sempre deixa la seva empremta, hi ha més necessitat de fluir idees i de compartir impressions, des de Laboratori de Lletres volem crear un espai de trobada per enfortir aquest escenari.
S’ofereixen cursos d’escriptura, literatura, presentació de llibres, conferències, grups de debat, tertúlies i qualsevol altre punt de trobada on la cultura estigui present. Un espai obert a totes les edats; perquè la cultura i la literatura són universals en espai i temps.

2 comentaris:

cantireta ha dit...

És un bon lloc, l'he mirat i està ben confegit. Si tingués més hores i més diners, m'hi apuntava...
Gràcies!

Roser Caño Valls ha dit...

El que fa la web és un veí de la meva ciutat Santa Coloma de Gramenet. Ja veus aquí també fem créixer la literatura.