02 de desembre 2011

Tres tristes vivències en ple s. XXI

1. En uns inflables xiquets i xiquetes boten i riuen, i s’escapa alguna empenta i més d’un cop. Una de les mares, irada, li crida al seu fill que s’hi torni.
2. La dependenta d’una botiga li diu al meu fill de dos anys que els xiquets no ploren, que només ploren les xiquetes.
3. Un noi jove em confessa, tot satisfet, que ell posa el vot al sobre de la seva dona, i quan ella li pregunta què han votat, ell li respon que el vot és secret.

9 comentaris:

Anna ha dit...

molt trist, la veritat!

cantireta ha dit...

Jesús, en certes persones, la idea de què provinguin de l'Homo Sàpiens és mentida. I en el segle XXI, un retrocès en l'espècie humana. Una abraçada ben cordial!

Jesús Párraga ha dit...

Vaig a comunicar-vos el secret mes amagat de les religions monoteístes, el secret de la creació de l'home que ningú ha gosat transcriure en cap versió coneguda de la Bíblia: Déu Nostre Senyor va crear l'home de fang, és ben cert, però encara no havia acabat de formar-lo quan se li va acabar l'argila i va recòrrer a una altra matèria de color i consistència semblant, encara que d'olor ben diferent. Llavors tots en tenim, en la nostra composició corporal i anímica, part d'ambdues sustàncies. Ara bé, n'hi ha éssers humans en què predomina l'argila i d'altres en què predomina la MERDA i és per aquesta raó que, de vegades, veem i sentim coses com les que ens conta l'amic Jesús Maria. Paciència, amics i amigues, paciència!
:)

Joan Vigó ha dit...

Ja ho va dir l'Oscar Wilde:

"El món és una obra de teatre mediocre amb un repartiment lamentable"

Maurici ha dit...

Si és que l'estupidesa humana no té límits...

McAbeu ha dit...

Déu n'hi do que encara passin aquestes coses. La civilització ha quedat aturada en alguns casos i en altres sembla que tirem enrere!

Pakiba ha dit...

Encara hi ha que son així, jo coneixo a varios. Es molt trist al segla XXI pero hi ha dones que no saben fer res sensa el el home,pero desprès es queixan.

Gerònima ha dit...

Increïble les tres històries.
N'hi ha per llogar-hi cadires.

fanal blau ha dit...

Tristes...ben tristes.