08 d’abril 2012

Un tros de cel, d'Isabel-Clara Simó

Un tros de cel, d'Isabel-Clara Simó. Editorial Bromera, 2012
Sinopsi
Són les dotze de la nit. Segons el seu DNI falsificat, Wing ja és major d’edat. Quan era una nena, va arribar amb vaixell amb altres menors que també havien estat venudes com a esclaves i abocades a la prostitució. A València, les exòtiques són moda i els serveis de Wing són molt requerits. Però el seu proxeneta sempre li ha promès que en fer 18 anys serà lliure. I ara ha arribat el moment, està decidida a recuperar el control de la seva vida i té un pla per a fer-ho.
Un tros de cel és una novel·la per moments crua, a estones commovedora, que busca la complicitat del lector. El relat de Wing està esquitxat de records que ens apropen la seva lluita per assolir una vida digna lluny de les atrocitats que l’han perseguida des de la infantesa.
.
La protagonista ens narra la seva corprenedora història amb una aparent tranquil·litat, amb serenitat sorprenent, i fa la sensació que els lectors ens sentim més trasbalsats que ella davant d'una realitat que ens revolta.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola, he llegit el llibre, a més amb comoditat i gaudint d'allò que narra amb un bon ritme. Solament, apuntar que el final el veig molt curt, descompensat amb la resta, és com si l'haguera acabat apresa, i amb menys profunditat que la resta, sent el moment objectiu de tot el seu trajecte, em va decebre tan poca reflexió de tot allò.