12 de desembre 2013

Manel Ollé, premi Grifonet d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre

Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre ha atorgat el premi Lo Grifonet a tot un emblema de l'ensenyament de la llengua catalana, el Sr. Manel Ollé Albiol, reconegut arreu del territori com a escriptor, diccionari vivent, professor de català durant tres dècades i difusor incansable de la literatura catalana.
Aquest premi pretèn reconéixer una persona o entitat que haja destacat en la defensa i el treball en favor de la llengua, la cultura o en definitiva el nostre País.

L'acte de lliurament tindrà lloc el proper dissabte 14 de desembre durant el decurs d'un sopar homenatge al restaurant L'Antic Molí d'Ulldecona. 
No podré assistir a l'acte, tot i que m'hi sentiré proper, i participo a l'homenatge amb el record del comentari dels seus llibres, Micalet Verderol, i Macianet el ventallenc. Aquest segon llibre, el comentarem al Club de Lectura de Tortosa al mes de febrer.
Finalment, us deixo amb la lectura d'un fragment de la seva obra, per part meva, i ell mateix llegint el seu estimat Gerard Vergés:



1 comentari:

Carme Meix ha dit...

Belles paraules i magnífics lectors. Felicitats!