04 de febrer 2014

Llàtzer Carles a Tens un racó dalt del món



Llàtzer Carles serà el convidat a Tens un racó dalt del món de Canal 21. Ja he dit algun cop que el programa em serveix d'excusa  per retrobar-me amb amics i amigues de lletres, i com a al·licient per a conèixer-ne de nous. Aquest és el cas d'aquesta setmana, gràcies al qual he pogut conèixer Llàtzer Carles, un autor veterà  de Sant Carles de la Ràpita, que reparteix el seu temps entre casa nostra i Colòmbia, que, ho reconec, m'havia passat per alt, tot i que La espada y la inocencia, que comentarem, ja és el seu sisè llibre. Es tracta d'una novel·la ambientada a cavall a Iberoamèrica, entre els segles XVIII i XIX, i que és l'inici d'una trilogia.
També recomanarem durant el programa els llibres Piu-piu, de Daniel Torrent; Gorriones de la plaza, d'Isabel Hernández Tibau; Un pessic a l'ànima, d'Alfons Cama; Qui pot ser a aquestes hores?, de Lemoy Snicket.
El programa es podrà veure per Canal 21 els dimecres 5 i 12 de febrer, a les 21.00 h., i en diverses repeticions durant les dues setmanes.