22 de febrer 2017

Sílvia Mayans a Tens un racó dalt del món




Sílvia Mayans és la convidada  aquesta setmana a  Tens un racó dalt del món, de Canal 21, per cometnar els seus dos últims llibres: el poemari Animalari, il·lustrat per Sílvia Franzoni, i la novel·la Cendra.
A la novel·la Cendra ens retrobem amb els personatges que ja coneixíem del primer llibre de l'autora, Cal llàgrima sobre la tomba, ambdues ambientades a les Terres de l'Ebre, els anys 1975 i 1976, respectivament.
Elíades, el protagonista, es veu embolicat de nou en la investigació d'un misteri, escortat per la resta de personatges que l'envolten i que li donen un punt de vista diferent a la vida, alguns que toquen de peus a terra i al passat, i d'altres que tenen altres perspectives de futur.
El foc serà present de nou al llibre, un foc que arrasa o que purifica? haureu de llegir el llibre.
A més, ens farem ressò de les novetats literàries:La filla esborrada, de Margarida Aritzeta; La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal; De part certa, d’Ángel Martí; Mima, Robot i el llibre màgic, de Montserrat Galícia.
El programa es podrà veure en directe els dimecres 22 de febrer i 1 de març, les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube