09 de gener 2018

diLLUMs d’arts al Forn, trobada de gener



8 de gener, primera trobada mensual de l’any dels diLLUMs d’arts al Forn.
S’afegeixen al nostre grup la pintora Carme Julve, l’escriptora Conxita Jiménez i la fotògrafa Marta Escolà.
El col·lectiu va creixent amb gent amant de la cultura amb ganes de trobar-se en un ambient distès, a compartir les seves inquietuds, a mostrar la seva obra o simplement a xerrar i gaudir de la companyia. Amb tots aquests ingredients n’han de sorgir coses bones a la força, i un dels màxims plaers que em dóna aquesta iniciativa es veure com se saluden per primer cop poetes i músics, pintors i fotògrafs, ceramistes i altra gent inquieta de la cultura, com es passen els contacte, com s’acomiaden amb un somriure.
Conxita Jiménez ens va llegir el seu conte “Invasió no subtil”, i vam tastar pintures de Carme Julve, i Vicent Pellicer ens va regalar un dels seus esplèndids audiovisuals amb imatges de les Terres de l’Ebre i el Matarranya.
A més, un parell de dies abans, al nostre grup de whatsapp, Ricardo Gascon ens va proposar el repte d’escriure a partir d’una imatge suggeridora, i entre les 22 textos rebuts, tots els presents, varem fer d’improvisat jurat del qual va sortir guanyadora Montse Pallarès, que rebrà un lot de vi DO Terra Alta. I tant ens va agradar la iniciativa, que segur que per a la trobada del 5 de febrer (habitualment el primer dilluns de mes), ens proposarà un altre repte.
I tot això mentre ens deeitàvem el paladar amb les tapes i el vi del Forn de la Canonja, i el cremat que prepara Agustí Forner, que ja és una tradició.

Es pot començar millor una setmana?