16 de febrer 2018

Versos per a la il·lusió



El  col·lectiu de diLLUMS d’arts al Forn promou activitats culturals a la ciutat de Tortosa i a les Terres de l’Ebre, molts ho sabeu (o ho patiu!). i ara demanem de nou la vostra col·laboració!

Aquest cop es tracta d’una activitat a l’Escola de Remolins de Tortosa amb un triple objectiu:

-Regalar il·lusió a xiquets i xiquetes amb pocs recursos (ser reis mags per un dia)
-Afavorir la integració de xiquets i xiquetes amb risc d’exclusió
-Mostrar la solidaritat del món de la cultura amb l’Escola

L’Escola de Remolins és un centre CAEP (Centre d’Atenció Educativa Preferent), i les famíles de l’alumnat disposen de pocs recursos, de forma que no es poden permetre una activitat lúdica, com ara passar una jornada a Port Aventura amb la resta de companys. Aquesta activitat no tan sols és un dia de diversió, sinó que per a molts xiquets i xiquetes comporta viure una experiència de relació amb l’entorn, de convivència, d’integració, i d’aprenentatge, que no poden realitzar de forma habitual.

Des de l’Escola es duen a terme diverses activitats per tal de recollir fons per poder pagar aquesta jornada, entre d’altres, una parada de venda de llibres per Sant Jordi.

Des de diLLUMs d’arts al forn volem col·laborar duent a terme un recital de poesia, música i el que convingui, al mateix centre, previst per al 13 d’abril, a les 16 hores, on participaran conjuntament amb tots nosaltres el propi alumnat del centre, en una acte dissenyat per visualitzar la nostra solidaritat i afavorir la integració i convivència. Serà un acte emotiu i solidari que els xiquets i xiquetes no oblidaran, i nosaltres encara menys.

L’acte tindrà com a lemes la creativitat, la tolerància, la solidaritat.   

Per tot això, demamen la vostra col·laboració de la següent manera:

-Si podeu assisitir a l’Escola de Remolins el 13 d’abril, a recitar un text vostre o d’un altre autor, relacionats amb els lemes anteriors, tocar un instrument, cantar, fer màgia, ballar.... i al mateix temps fer un donatiu de llibres.
-Si no podeu assisitr el 13 d’abril, també podeu donar suport a la iniciativa: escrivint un text que penjarem a les xarxes socials i/o fent una donació de llibres. Us podeu posar en contacte amb nosaltres a dillumsdartsalforn@gmail.com

Aquests llibres nodriran la parada de venda de llibres de l’Escola, o es quedaran al centre per a de fomentar la lectura. No cal que siguin novetats, per tal de no interferir amb les vendes de Sant Jordi, i podeu col·laborar amb la quantitat que cregueu convenient; tota ajuda és valuosa. Tanmateix, poden ser per a públic adult o infantil.

Hem creat un grup a facebook on penjar informació i les vostres participacions.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració!