19 d’abril 2007

El meu Sant Jordi


Aquest any, tot i no tenir cap novetat recent a les llibreries, tinc un bon grapat d’actes al voltant de la festa del llibre.
Podríem dir que les activitats van començar el 7 d’abril amb la signatura d’exemplars a la llibreria Serret de Vall-de-Roures, juntament amb la Francesca Aliern.
Després he tingut el gust de presentar la darrera novel·la de la Francesca, Camins, a la llibreria Ca’l Sisco, a la papereria Cris i a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.
El dissabte 21 d’abril participaré en la lectura dels Col·loquis de la insigne ciutat de Tortosa, de Crisfòfol Despuig, juntament amb Josep Alañà i Emeteri Fabregat.
El diumenge 22 d’abril presentaré els meus Postres de músic, convidat per la Biblioteca de Torrelles de Foix (Alt Empordà), en motiu del seu tercer aniversari.
El dilluns 23 d’abril com és habitual, passejada i signatura de llibres per les diferents llibreries de Tortosa.
L’estela de Sant Jordi continuarà durant tota la setmana, de manera que el dimecres 25 participaré en la marató de contes a l’IES de l’Ebre de Tortosa, i el divendres 27 d’abril faré una xerrada als alumnes de l’IES Sòl de Riu d’Alcanar.
Jesús M. Tibau